Home
Behandelingen
Permanent Make-up
Fillers
Meso poration
MicroNeedling
Visagie
Soak off gel nagels
Pedicure
Harsen
Surplus
Prijslijst
Interessante links
Contact

HYALURON FILLER 

 

MESOGUN lifting Therapie
 
Naarmate we ouder worden, slinkt het vetweefsel en de botmassa in het gezicht. Daarnaast wordt ook de huid zelf dunner: niet alleen het steunweefsel collageen verdwijnt, maar ook de hoeveelheid hyaluronzuur wordt beduidend minder. Het gevolg is dat wangen, slapen, lippen en voorhoofd wat invallen. Dit volumeverlies kunnen we mooi compenseren met een hyaluronzuurfiller. 

Rimpels worden opgevuld met crosslinked hyaluronzuur van de allerhoogste kwaliteit. Het is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product.

De injecties worden geplaatst in de dermis, de middelste laag van de huid (gemiddeld 1 tot 3 mm. Diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van de pistor Eliance mesogun, zodat de in te brengen vloeistof makkelijk gedoseerd kan worden. 

Al in één korte behandeling heeft u een spectaculair resultaat.

Er zijn vele soorten Injectables (injecteerbare middelen voor rimpelbehandeling). Het is daarom van groot beland dat er met een goed product gewerkt wordt op een vakkundig manier.
 
De combinatie van de mesogun en cross-linked fillers zorgt voor een revolutionare anti-aging resultaat met langdurige werking. (8/12 maanden tot zelfs 18 maanden)

De crosslinked hyaluronzuur filler  is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult.
Het is een veilig vulmiddel dat de huid á la minuut gladder en strakker maakt.
Met een flinterdunne naald wordt de crosslinked hayluronzuur net onder de opperhuid ingebracht door middel van een mesogun en vult het natuurlijke hyaluronzuur weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan.

Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en zorgt voor het vochtig en elastisch houden van de huid.

Te gebruiken voor:
 
Volumeverlies ( rimpels )
Acnee littekens
Betere hydratatie
Handen
Decolté

Met de mesolift therapie kunnen wij niet alleen rimpels opvullen ( met crosslinked hyaluronzuur) maar ook de hele conditie van de huid verbeteren met hyaluron.

Er worden een groot aantal prikjes in de dermis van het te behandelen gebied ingebracht. De werkzame stoffen verbeteren de stofwisseling processen van de huid en voegen verloren stoffen weer toe. De onderste huidlagen worden weer egaal en krijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit door stimulatie van de fibroblasten.

Mesolift is een gezonde en veilige manier om de huid meer vitaliteit te geven.

Voor meer informatie neemt u gerust contact op.
 

to Top of Page