Permanent Make-up

Beauty Center Rosita

Nooit meer bijwerken met een potlood
Perfecte Make-up onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect.

Permanent Make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make-up blijft perfect.

Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak zelfs langer.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen:
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met onze methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit "nagenoeg onzichtbaar"worden hersteld. We maken geen gekleurde blokken maar creëren een mooie natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners:
Permanent Make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met onze methode kunne diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers is Permanent Make-up een uitkomst.

Lipliners en full lips effect:
Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. Deze methode is er juist op gericht om de mond nagenoeg onzichtbaar haar jeugdige volume terug te geven. Perfect om een te kleine bovenlip ter vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken. Met deze methode kan ook de hele lip worden ingekleurd.

Extra service:
U kunt overal uw wenkbrauwen, eyeliner of lipliner laten zetten.

Waarom zou u dan voor ons Beauty Centre moeten kiezen ???

Simpel, voor de super service en vakmanschap!!!

Wij zetten de permanent make-up altijd in 2 keer op en u kunt daarna kostenloos terug komen totdat u tevreden bent over de aangebrachte permanent make-up. Rome is ook niet in een keer gebouwd.

Wat langzaam en met zorg opgebouwd wordt, ziet er altijd perfect uit.

En uit ervaring weten wij dat perfectie tijd kost, en wij investeren in perfectie en tevreden klanten.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u misschien een afspraak maken?
Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op.

Schoonheidssalon
Beauty Center Rosita
Heiveldstraat 125,
6466 AJ Kerkrade
Telefoon +31 (0)45 546 57 60
(I): www.beauty-center-rosita.nl
KvK-nr: 14045789

Openingstijden:
Maandag - Dinsdag - Woensdag
Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

Behandelingen uitsluitend volgens afspraak.
Behandeling na 19.00 uur is ook mogelijk.