Home
Behandelingen
Permanent Make-up
Fillers
Meso poration
MicroNeedling
Visagie
Soak off gel nagels
Pedicure
Harsen
Surplus
Prijslijst
Interessante links
Contact

Professionele Visagie 

 

 

In ons Beauty Center bieden wij u uiteraard ook professionele visagie. Zoals:

- Foto make-up

- Bruids make-up

- Dag make-up

- Avond make-up

 

Wij werken uitsluitend met Jane Irendale producten.

 

U kunt bij ons ook terecht voor make-up avonden. Deze avonden zijn beauty avonden met maximaal 4 deelneemsters. U krijgt geleerd hoe make-up te gebruiken en welke technieken er zijn om een perfect resultaat te krijgen.

 
 


 

MINERALE MAKE-UP

De mooiste make-up die u kan dragen is een gezonde, stralende huid. Onze gemicroniseerde mineralen make-up is niet alleen een verfijning van de traditionele make-up; het is een hele nieuwe technologie. De producten zijn zo effectief dat dermatologen, plastisch chirurgen, visagisten en huidspecialisten ze sterk aanbevelen.

 

De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend, gezond, gladder en jonger uitzien. Uw huid kan vrijuit “ademen” en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan alsof u geen make-up draagt.

Uw leven wordt een stuk makkelijker met onze huidverzorgende minerale foundation omdat het een vier-in-één product is: 

1. Foundation

2. Camouflage

3. Poeder

4. Zonbescherming.

Het is zeer eenvoudig aan te brengen, blijft lang zitten zonder steeds te hoeven bijwerken en u vindt zeker de juiste kleur voor uw huidtint.

Jane Iredale’s skin care make-up verzorgt de huid optimaal door toevoeging van actieve ingrediënten en beschermende bestanddelen. Onze make-up is geschikt voor de meeste gevoelige huid omdat we geen synthetische kleur- en geurstoffen gebruiken, geen conservenringen, noch talk en chemische zonnefilters.

 

Het is zoveel fijner te horen “Wat heeft u een mooie huid” dan “welke make-up draagt u?”

 

 

to Top of Page