Bij Beauty Center Rosita verzorgen wij behandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering

Huidverzorging

Op het gebied van de huidverzorgende behandelingen bieden we een aantal mogelijkheden:

Energy behandeling

Bij de Energy behandeling wordt een productenlijn gebruikt die bestaat uit natuurlijke vitamines, de ingrediënten zijn allemaal plantaardig. De vitamines zorgen ervoor dat uw huid weer opleeft en een opfrisser krijgt. Een vitaminekuur is goed om tijdens de herfstperiode te doen aangezien de droge lucht toeneemt en de huid droger wordt.

Sensiplus behandeling

De Sensiplus behandeling is geschikt voor mensen met een gevoelige-, allergisch gevoelige- en een (extreem) droge huid. Deze behandeling draagt bij aan het herstel van de huid.

Behandeling voor de man

De huid van een man bestaat uit meer collageen en is daarmee anders van structuur dan de vrouwenhuid. De mannenhuid is daarnaast steviger en strakker. Dit maakt dat vouwen crèmes en producten niet geschikt zijn voor mannen. U kunt als man zijnde dus ook bij ons terecht voor een heerlijke behandeling.

Huidverbetering

Op het gebied van de huidverbeterende behandelingen bieden we de volgende mogelijkheden:

Hyaluron

Deze behandeling is bedoeld om een droge huid te voorzien van voldoende vocht. Deze is voor ieder huidtype geschikt en dient als pure vochtbinder.
Bekijk ook onze Hyaluron Fillers.

Deep Peel

De Deep Peel is een apparaat voor dieptereiniging die bij bijna alle gezichtsbehandelingen kan worden toegepast. Het peeling effect is gebaseerd op trillingen waarbij de voorkant van de spatel wordt over de huid voortbewogen. Stimuleert de cervernieuwing, activeert de microcirculatie en zorgt voor een betere opname van werkstoffen.

Ultrasonoor

Deze behandeling wordt vaak gebruikt voor de oudere en rijpere huid met bijvoorbeeld rimpels, littekens, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken. Het zorgt ervoor dat werkstoffen op de bovenste huid dieper in de huid komen en zorgt ervoor dat deze geactiveerd wordt.

Acné behandeling

De laatste jaren zijn de behandelingsmogelijkheden voor acne aanzienlijk toegenomen. Toch blijft acne een chronische aandoening, die niet van de ene op de andere dag kan worden verholpen. Het is wel mogelijk acne onder controle te krijgen, en rustig te houden totdat spontane genezing optreedt. Op basis van de meest recente inzichten uit klinisch en cosmetisch onderzoek hebben we uiterst verfijnde preparaten met actieve bestanddelen in huis voor de specifieke behandeling van de vette en onzuivere huid.

Golden Skin

Luxe Anti Aging behandeling met 24 karaat goud, kaviaar, honing, immucell en chitosan.

Aanvullend

Naast deze behandelingen, biedt Beauty Center Rosita ook verschillende vormen van ontspanning en aanvullende modules: U kunt terecht voor een gezichtsmassage, lichaamsmassage, energetische massage, voetmassage, onderarmmassage of een hotstonemassage. U kunt bij Beauty Center Rosita ook langskomen voor verzorging van de nagels (french manicure), een pedicure, harsen (Hollywood Wax of Brazilian Wax), verven van de wenkbrauwen of wimpers, surplus en soak off gelnagels.

Vragen?

3 + 3 =

Locatie

Heiveldstraat 125 – 6466 AJ Kerkrade
045-5465760 – info@beauty-center-rosita.nl KVK 14045789

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00

Zaterdag: 09.00 – 12.00 

Zondag en maandag: gesloten