Microneedling en Mesoporation

Micro needling en meso poration komt met elkaar overeen, echter wordt bij micro needling, ook wel dermapen genoemd, met echte naalden gewerkt en bij meso poration met een elektrisch apparaat. Bij deze methode ontstaan openingen in de huid zodat de vloeistof in de huid terecht komt. Meso poration is vriendelijker voor de huid dan micro needling, bij micro needling wordt echter meer resultaat behaald.

Microneedling/meso roller therapie

Deze therapie maakt uw huid strakker, gladder en geeft het een matte teint. De micro openingen zorgen ervoor dat uw eigen fibroblasten worden aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt binnen een week al verschil. Er wordt een hoogwaardig serum gebruikt waardoor de huid voller en strakker wordt. De meso therapie is effectief bij huidverslapping, rimpels, littekens, striae en cellulitis.

De kleine prikkeltjes stimuleren eigen aanmaak van collageen en elastine, deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De naaldjes creëren micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen, hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen tot 100 keer groter dan bij normaal gebruik. De behandeling kan op twee verschillende manieren worden uitgevoerd: met een huidroller met naaldjes of een pen met kleine naaldjes die al trillend over de huid bewegen. De naalden die worden gebruikt zijn klein en variëren van 0,2 tot 3,0 mm. Er wordt altijd een verdovende crème gebruikt zodat de behandeling geheel pijnloos is. Een microneedling behandeling heeft een aantal voordelen: de huid voelt steviger aan en wordt weer elastisch, er is snel resultaat te zien en daarbij zijn de behandelingen pijnloos en binnen 90 minuten klaar.

Andere voordelen zijn:

$

Behandeling mogelijk op een dunne huid en op ‘moeilijke’ gebieden zoals het gezicht en de nek

$

Levert geen permanente schade op aan de huid en geen neveneffecten na de behandeling

$

Herschikt oude collageenbundels (bijv. in oude acne littekens)

dermapen-mesotherapy-microneedling-rosita-kerkrade

Mesoporation

Het pijnvrije magische wapen tegen veroudering
Aan de hand van onderzoek is aangetoond dat met een bepaalde elektrische frequentie vochtkanalen in de huid geopend kunnen worden. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten zonder injectie getransporteerd worden. Snelle elektrische impulsen creëren een gebied van lage spanning, dit maakt overdracht van grote moleculaire stoffen in de huid mogelijk. Deze methode heet meso poration en is een zacht en pijnloos alternatief voor de microneedling behandeling.

Meso poration maakt het mogelijk om lange-termijn resultaten te behalen zonder het risico op infectie. Daarnaast geeft het geen ongewenste bijwerkingen zoals kneuzingen of striemen en is een herstelperiode niet nodig.

Vragen?

13 + 10 =

Locatie

Heiveldstraat 125 – 6466 AJ Kerkrade
045-5465760 – info@beauty-center-rosita.nl KVK 14045789

Dinsdag t/m vrijdag : 09.00 – 18.00

Zaterdag: 09.00 – 12.00 

Zondag en maandag: gesloten