Visagie

Beauty Center Rosita verzorgt verschillende soorten huidverzorgings- en verbeterende behandelingen. In ons Beauty Centre kunt u ook uw make-up laten doen op een professionele wijze. Beauty Center Rosita is al ruim 30 jaar een vertrouwd adres in Kerkrade en helpt u graag verder.

rosita-kerkrade-visagie-makeup (1)

Minerale make-up

De mooiste make-up die u kunt dragen is natuurlijk een gezonde en stralende huid. Daarom maken wij gebruik van gemicroniseerde minerale make-up: dit is een verfijning van traditionele make-up en een nieuwe technologie. Deze producten zijn zo effectief dat dermatologen, plastisch chirurgen, visagisten en huidspecialisten ze aanbevelen. De licht reflecterende minerale pigmenten in de make-up laten de huid er stralend, gezond, glad en jong uitzien. Uw huid kan hierbij vrij ademen, het voelt daarnaast alsof u geen make-up op heeft.

Jane Iredale Skincare Make-up
Wij werken uitsluitend met Jane  producten. Deze make-up is geschikt voor de meeste gevoelige huiden, aangezien er geen synthetische kleur- en geurstoffen, conservenringen, talk en chemische zonnefilters aan toegevoegd zijn.

Professionele visagie

Heeft u een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of een fotoshoot? Dan kunt u bij ons uw make-up laten doen. Wij verzorgen de visagie behandeling voor verschillende soorten gelegenheden, hierbij kunt u denken aan:

Make-up avonden

U kunt bij Beauty Center Rosita ook terecht voor make-up avonden. Tijdens deze avonden leert u hoe u make-up moet en kan gebruiken en welke technieken er zijn om tot een mooi resultaat te komen. De workshops worden georganiseerd met maximaal 4 deelnemers.

jane irendale make up en visagie
jane irendale make up en visagie
jane irendale make up en visagie

Vragen?

2 + 4 =

Locatie

Heiveldstraat 125 – 6466 AJ Kerkrade
045-5465760 – info@beauty-center-rosita.nl KVK 14045789

Dinsdag t/m vrijdag : 09.00 – 18.00

Zaterdag: 09.00 – 12.00 

Zondag en maandag: gesloten