Hyaluron Fillers

Beauty Center Rosita verzorgt verschillende soorten huidverzorging en verbeterende behandelingen. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende soorten fillers, hierbij kunt u denken aan een Hyaluron fillers, het opvullen van neus en lippen en andere filler behandelingen. Beauty Center Rosita is al ruim 30 jaar een vertrouwd en ervaren adres in Kerkrade.

Crosslinked Hyaluronzuur Filler

De Crosslinked hyaluronzuur filler is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult, daarmee is het een uitermate veilig vulmiddel. Deze stof zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine, dit draagt bij aan het vochtig en elastisch houden van de huid. De gehele conditie van de huid wordt verbeterd.

De hyaluron filler is te gebruiken voor:

$

Volumeverlies (rimpels opvullen)

$

Acne littekens

$

Hydratatie van de huid

$

Handen

$

Decolleté

rosita-kerkrade-hyaluron-fillers

MESOGUN Lifting Therapie

Wanneer we ouder worden slinkt de botmassa en het vetweefsel in het gezicht, ook wordt de huid dunner. Collageen verdwijnt en de hoeveelheid hyaluronzuur wordt minder. Als gevolg vallen uw wangen, slapen, lippen en voorhoofd wat in. Dit verlies kunnen wij compenseren met een hyaluronzuurfiller. Rimpels worden opgevuld met crosslinked hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit, dit is een bekend, veilig en farmaceutisch geregistreerd product.

De injecties worden in de middelste laag van de huid geplaatst, hierbij maken we gebruik van de pistor eliance mesogun (een flinterdunne naald) zodat de vloeistof eenvoudig gedoseerd kan worden. De onderste huidlagen worden weer egaal, krijgen nieuwe veerkracht en elasticiteit door stimulatie van de fibroblasten. Al na één behandeling is resultaat te zien. De combinatie van de cross-linked fillers met de mesogun zorgt voor een revolutionair anti-aging resultaat met langdurige werking: 8 tot 12 maanden.

Vragen?

Locatie

Heiveldstraat 125 – 6466 AJ Kerkrade
045-5465760 – info@beauty-center-rosita.nl KVK 14045789

Dinsdag t/m vrijdag : 09.00 – 18.00

Zaterdag: 09.00 – 12.00 

Zondag en maandag: gesloten