Permanente make-up

Bij Beauty Center Rosita zorgen we ook voor het aanbrengen van permanente make-up. Permanente make-up is een ideale manier om uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd op orde te hebben, u hoeft er niet meer naar om te kijken. Zo kunt u gerust naar de sauna en het zwembad zonder u zorgen te maken over het uitlopen van uw make-up. De permanente make-up blijft gedurende twee tot vijf jaar perfect zitten, in de meeste gevallen zelfs langer.

Aanbrengen van permanente make-up

Er wordt met behulp van een flinterdunne steriele naald een veilig pigmentvlak onder het huidoppervlak aangebracht. Permanente make-up wordt langzaam lichter, in tegenstelling tot een tatoeage die levenslang zichtbaar is. De pigmentatie blijft gemiddeld zo’n twee tot vijf jaar mooi.

beauty-center-rosita-permanent-makeup-kerkrade

Permanente make-up Lipliners

Deze techniek zorgt voor een volle en strakke mond , dit hoeft niet alleen een lijntje om de lippen te zijn. Het is gericht op het terugbrengen van het jeugdige volume. De behandeling is perfect om een kleine bovenlip te vergroten of om de mond symmetrisch en strak te maken. Ook de hele lip kan worden ingekleurd.

Permanente make-up wenkbrauwen

Als u dunne en onregelmatige wenkbrauwen heeft, kunnen wij deze corrigeren. Zelfs als u helemaal geen haartjes meer heeft, kunnen we met deze methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer invullen. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist kunnen wij dit nagenoeg onzichtbaar herstellen. Hierbij creëren we altijd een mooie natuurlijke wenkbrauw, dit wordt ook wel hairstroke genoemd

Permanente make-up Eyeliner

Door middel van deze methode worden diepliggende ogen optisch naar voren gehaald en krijgt u een jeugdige uitstraling. Eventueel kan ook een highlighter of lichte oogschaduw gepigmenteerd worden. Permanente eyeliner is een uitkomst voor lenzendragers.

Beauty Center Rosita is GGD gekeurd voor het aanbrengen van permanente make-up. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat wij aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voor het aanbrengen van PMU voldoen.

Vragen?

13 + 6 =

Locatie

Heiveldstraat 125 – 6466 AJ Kerkrade
045-5465760 – info@beauty-center-rosita.nl KVK 14045789

Dinsdag t/m vrijdag : 09.00 – 18.00

Zaterdag: 09.00 – 12.00 

Zondag en maandag: gesloten